LA MONTE CARLO CITY

LA MONTE CARLO CITY La Monte Carlo City

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 332 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij La Monte Carlo City. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 21:35 Top pizza’s
15 jun 2022 om 9:01 Heel slecht! Ik heb kapsalon besteld, en dit is het ergste dat ik in mijn leven heb gegeten !! Ik bestel hier nooit meer !!
13 jun 2022 om 22:57 Super lekker
13 jun 2022 om 12:41 Macaroni was heerlijk. De kotletten waren duur maar niet te eten. Smakeloos!
11 jun 2022 om 1:18 Top!!!!
8 jun 2022 om 20:41 Very bad experience. Last time i would order from this restaurant, i asked for seafood pasta i received another thing pasta with sauce tomato really bad taste and it tooks more than hour to receive my order, my order was just switched to another thin
6 jun 2022 om 9:40 Lekkere wame pizza's
5 jun 2022 om 21:52 De lekkerste pasta polo voor mij en zeer lekkere chocomousse. Meerdere keren hetzelfde al besteld en steeds dik in orde. Ferme pluim. Vandaag ook 2 pizza’s besteld erbij en ook toppers!
30 mei 2022 om 7:21 Pizza is heel lekker ,but it is too small.
19 mei 2022 om 23:19 pasta was heel plat en flauw van smaak, zijn we niet gewoon van La Monte Carlo, heel spijtig !! de levering was wel heel snel